Skoči na glavno vsebino

Vrtčevsko leto se počasi poslavlja in tudi mi v vrtcu Cerkvenjak smo  priredili zaključno prireditev, ki je potekala, 11.6.2024, ob 17.00 uri na ŠRC igrišču in se tako poslovili od tega vrtčevskega leta in stopili korak bližje počitnicam.

Tudi naši mini maturanti so vzeli slovo od vrtca isti dan eno uro prej v prostorih vrtca in za starše pripravili samostojni nastop. Priznanja je otrokom podelil gospod ravnatelj Mirko Žmavc.

Mini maturanti so se nam pridružili na ŠRC, kjer smo jih vsi pričakali. Glasno so nas pozdravili in zaplesali. Vse prisotne starše in otroke ter zaposlene sta nagovorila vodja vrtca Aleksandra Pučko ter gospod ravnatelj. Nato so sledile plesne točke otrok. Otroci so zaplesali s športnimi rekviziti in tako nakazali kaj se bo dogajalo po plesnih točkah. Sledilo je športno druženje ob poligonu, ki smo ga pripravile vzgojiteljice. Otroci in starši so v dejavnosti zelo lepo sodelovali, prav tako pa je bilo veliko časa za druženje.

Okrepčali smo se s sladkimi in slanimi dobrotami, sokovi in vodo. Otroci pa so bili zelo veseli mrzle ohladitve, sladoleda.

Skupaj smo zaključili uspešno vrtčevsko leto, katerega zapušča 24 otrok, ki gredo v prvi razred in ostali otroci, ki so pridobili veliko novega znanja in prijateljstev, ki bodo trajala še mnogo let.

Aleksandra Pučko

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost