Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da se učenci I. VIO (od 1. do 3. razreda), v torek, 26. 1. 2021 vračajo nazaj v šolo. Vzgojno – izobraževalno delo bo potekalo po modelu C. Prav tako od torka, 26. 1. 2021 ponovno v celoti odpiramo tudi vrtca za vse predšolske otroke. Naprošamo vas, da se vsi skupaj potrudimo, da bo vrnitev otrok in učencev nazaj v šolo in vrtec, čim bolj varna.

V šolo in vrtec se lahko vrnejo samo zdravi otroci in učenci. Vsekakor želimo, da vsi skupaj še bolj dosledno upoštevamo navodila in priporočila NIJZ, predvsem z namenom, da bodo lahko otroci v vrtcu in učenci v šoli ostali neprekinjeno do konca tega šolskega leta.

Pouk v šolah in dejavnosti v vrtcih se bodo izvajale v tako imenovanih »mehurčkih«, kjer se učenci različnih razredov ali posameznih skupin ne bodo mešali med seboj. S tem bomo preprečevali in dodatno omejevali možnost širjenja okužb.

Upamo, da boste naše namere in dodatne omejitve ter priporočila, ki bodo vplivale na izvajanje dejavnosti v vrtcu in pouka v šoli sprejeli z razumevanjem. Le tako bomo skupaj uspešno omejili širjenja virusa in se postopno povrnili v normalno življenje.

Ocenjujem lahko, da smo v času zmanjšanja števila otrok v vrtcu in v času izvajanja pouka na daljavo tudi dobro in korektno sodelovali.

Za vse se vam vsem staršem iskreno zahvaljujem, hkrati pa si želim dobrih odnosov in korektnega sodelovanja ter razumevanja tudi v prihodnje.

Verjamem in prepričan sem, da se bomo tudi tokrat vsi potrudili.

Samo skupaj nam bo uspelo.

 

mag. Mirko Žmavc, spec., prof.

ravnatelj

 

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost