Skoči na glavno vsebino

Na naši šoli smo v okviru letošnjega Tradicionalnega slovenskega zajtrka izvedli več dejavnosti, ki smo jih namenili osrednji temi «Kruh za zajtrk-super dan!«. Tako smo spoznavali vrste žita, poiskali recepte za pripravo najrazličnejših vrst kruha, pekli žemljice in spoznali poklic peka. Ker je med sestavina tradicionalnega slovenskega zajtrka, nas je obiskal čebelar g. Berlak. Želeli smo delovati tudi preventivno, zato smo medse povabili dietetičarko, fizioterapevtko in psihologinjo iz Zdravstvenega Lenart in izvedeli več o zdravi prehrani, nevarnostih zasvojenosti, o dobi odraščanja, zraven tega pa smo se v šolski telovadnici tudi razgibali.

V avli šole smo postavili na ogled pogrinjek za Tradicionalni slovenski zajtrk in postavili čebelji panj, ki ga je prispeval  g. Anželj, naš znan in večkrat nagrajen čebelar.

Več si oglejte na spodnjih fotografijah.

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost