Skoči na glavno vsebino

 

Arnes Učilnice

Arnes Učilnice je storitev, ki temelji na spletnem sistemu Moodle in omogoča digitalno učno okolje za učitelje in učence (uporabniški vodič).
Prijava v Arnes Učilnice

Arnes Učilnice omogočajo prijavo izključno prek AAI-računa vključene organizacije (več o postopku pridružitve si lahko preberete na strani Arnes AAI) ali anonimnega dostopa za gosta. AAI-račun vam namreč pomaga pri delitvi organizacij znotraj enega Moodla. Tako imate v Arnes Učilnicah možnost, da ročno vpisujete le člane iz lastne organizacije.

Če doslej še niste uporabljali AAI-računa, si lahko več informacij o tem pogledate video o AAI-prijavi.

Vsi sodelujoči v Arnes Učilnicah morajo imeti uporabniške račune ustvarjene prek portala SIO.MdM. V Arnes Učilnicah ne morete upravljati uporabniških računov. Uporabniške račune prav tako upravljate v sistemu za nadzor AAI-računov SIO.MdM.
Za zahtevnejše uporabnike: Strežnik po meri

Če si želite večje prilagodljivosti Moodla in drugačno podobo lahko Moodle preselite na Arnesov Strežnik po meri. Arnes Učilnice priporočamo tistim, ki želite brezplačne učilnice na klik in se posvečate vsebinam, Arnesovim strokovnjakom pa želite prepustiti tehnično vzdrževanje, skrb za varnost in redne posodobitve.

https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=3219

(Skupno 955 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost