Skoči na glavno vsebino

Otroci iz Modre skupine vrtca Cerkvenjak so znova dokazali, da so že  “veliki” in da so skoraj pripravljeni na šolo. Brez problema so prespali v vrtcu in se zjutraj z nasmehom zbudili. Rdeča nit našega druženja je bila snežna vila Snežka, ki nam je pustila pismo.

V njem nam je napisala, da potrebuje našo pomoč pri iskanju materiala za voščilnice, ki ga je izgubila nekje po Cerkvenjaku. Kljub temu, da je bila tema in da je deževalo, nas to ni ustavilo.

Našli smo vse potrebno in izdelali res lepe voščilnice. 

Po večerji (otroci so si zaželeli pice), smo si ogledali božično risanko in se preoblekli v pižame. Napočil je čas za nočno zabavo in turnir nogometa. Že po nekaj odplesanih pesmih so otroci sami izrazili željo, da bi šli spat.

Čisto vsi so zaspali brez težav in tudi noč je minila dokaj mirno. Zjutraj smo se zbudili dobre volje, za sladke nasmehe pa je poskrbel čokoladni namaz in čokoladno mleko. Po zajtrku smo pod smrečico našli Snežkino pismo.  Otroci so z navdušenjem ugotovili, da je odnesla voščilnice in da je vsak dobil za spomin snežinko za na smrečico in čokoladico. Izrazili so željo, da bi še večkrat spali v vrtcu in da še ne bi šli domov, čeprav se je prihoda staršev na koncu razveselil čisto vsak.

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost