Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 6. 6. 2022 je bilo organizirano tekmovanje v srednjem nogometu in odbojki na ŠRC Polena v Lenartu. Pomerilo se je sedem osnovnih šol: Jurovski Dol, Benedikt, Lenart, Voličina, Sveta Trojica, Sveta Ana in Cerkvenjak-Vitomarci. Fante so igrali nogomet na umetni travi na pet metrske gole 6+1, dekleta so igrala odbojko na mivki 6:6.

Fantje so na tekmovanje prišli kot »favoriti«, saj so pred dobrim mesecem zmagali na malem nogometu v telovadnici na 3 metrske gole. Kljub dobri igri in veliko zadetkom jim ni uspelo ubraniti 1. mesta. Na končen rezultat sta vplivala vremenski pogoji (ta dan je bilo res vroče in imeli so samo eno menjavo) in posledično so dobili preveč zadetkov. Osvojili so 4. mesto.

Šolo so zastopali: Tomaž Ljubec (vratar), Gašper Hanžel, Domen Kokol, Vid Breznik Videtič, Gašper Meglič, Maks Vršič,  Žan Repič in Aleksej Gradišnik.

Dekleta so se pomerile v odbojki na mivki, pred dvema mesecema so igrale v dvorani in zasedle 3. mesto. Tokrat so pa ob pomoči Lane Lovrenčič, ki v dvorani ni mogla nastopat zaradi zlomljenega prsta premagale prav vse nasprotnice in osvojile 1. mesto.

Šolo so zastopale: Lana Lovrenčič, Taja Pučko, Katrin Borko, Sara Krepša, Ema Ploj, Polonca Ljubec in Aneja Grnjak.

(Skupno 362 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost